ISO 8391-2:1986

مواصفة قياسية دولية   الإصدار الحالي · اعتمدت بتاريخ ٢٧ نوفمبر ١٩٨٦

Ceramic cookware in contact with food — Release of lead and cadmium — Part 2: Permissible limits

ملفات الوثيقة ISO 8391-2:1986

الإنجليزية 2 صفحات
الإصدار الحالي
19.76 BHD

مجال الوثيقة ISO 8391-2:1986

Applies to ceramic cookware, intended to be used for the preparation of foods by heating. The determination is carried out by extraction of the cookware surfaces with hot acetic acid solution (4 %), and determination of the lead and cadmium extracted by means of the atom absorption spectroscopic method.

الأكثر مبيعاً

GSO 150-2:2013
 
مواصفة قياسية خليجية
فترات صلاحية المنتجات الغذائية - الجزء الثاني : فترات الصلاحية الاختيارية
BH GSO 150-2:2015
GSO 150-2:2013 
مواصفة قياسية بحرينية
فترات صلاحية المنتجات الغذائية - الجزء الثاني : فترات الصلاحية الاختيارية
BH GSO 2055-1:2016
GSO 2055-1:2015 
لائحة فنية بحرينية
الأغذية الحلال – الجزء الأول : الاشتراطات العامة للأغذية الحلال
GSO 2055-1:2015
 
لائحة فنية خليجية
الأغذية الحلال – الجزء الأول : الاشتراطات العامة للأغذية الحلال

اعتمدت مؤخراً

ISO 21013-2:2025
 
مواصفة قياسية دولية
Cryogenic vessels — Pressure-relief accessories for cryogenic service — Part 2: Non-reclosable pressure-relief devices
ISO 19223-2:2025
 
مواصفة قياسية دولية
Lung ventilators and related equipment — Vocabulary and semantics — Part 2: High frequency and jet ventilation
ISO/IEC TR 23951:2025
 
مواصفة قياسية دولية
Information technology — Cloud computing — Best practices for using the cloud service level agreement (SLA) metric model
ISO/IEC 14496-32:2025
 
مواصفة قياسية دولية
Information technology — Coding of audio-visual objects — Part 32: File format reference software and conformance