ISO 8391-2:1986
مواصفة قياسية دولية
الإصدار الحالي
·
اعتمدت بتاريخ
٢٧ نوفمبر ١٩٨٦
Ceramic cookware in contact with food — Release of lead and cadmium — Part 2: Permissible limits
ملفات الوثيقة ISO 8391-2:1986
الإنجليزية
2 صفحات
الإصدار الحالي
19.68 BHD
مجال الوثيقة ISO 8391-2:1986
Applies to ceramic cookware, intended to be used for the preparation of foods by heating. The determination is carried out by extraction of the cookware surfaces with hot acetic acid solution (4 %), and determination of the lead and cadmium extracted by means of the atom absorption spectroscopic method.
الأكثر مبيعاً
GSO 150-2:2013
مواصفة قياسية خليجية
فترات صلاحية المنتجات الغذائية - الجزء الثاني :
فترات الصلاحية الاختيارية

BH GSO 150-2:2015
GSO 150-2:2013
مواصفة قياسية بحرينية
فترات صلاحية المنتجات الغذائية - الجزء الثاني :
فترات الصلاحية الاختيارية


BH GSO 2055-1:2016
GSO 2055-1:2015
لائحة فنية بحرينية
الأغذية الحلال – الجزء الأول : الاشتراطات العامة للأغذية الحلال


GSO 2055-1:2015
لائحة فنية خليجية
الأغذية الحلال – الجزء الأول : الاشتراطات العامة للأغذية الحلال

اعتمدت مؤخراً
ISO/TR 4752:2025
مواصفة قياسية دولية
Biotechnology — Inventory of methods for detection of microbiological contamination in mammalian cell culture

ISO 21043-3:2025
مواصفة قياسية دولية
Forensic sciences — Part 3: Analysis

ISO 19984-2:2025
مواصفة قياسية دولية
Rubber and rubber products — Determination of biobased content — Part 2: Biobased carbon content

ISO/TS 6417:2025
مواصفة قياسية دولية
Microfluidic pumps — Symbols and performance communication
